Få indsigt i hinandens forskelligheder og et fælles sprog til samarbejde

Insights Discovery øger menneskers selvindsigt, så vi får mulighed for at præstere på et endnu højere niveau. Det fremmer effektive arbejdsrelationer ved at forbedre kommunikationen og mindske antallet af konflikter.

11

Hvad går det ud på?

Insights Discovery-systemet benytter en enkel og lettilgængelig model med fire farver, som hjælper mennesker med at forstå deres stil, deres styrker og deres betydning for den gruppe de er en del af. Vi kalder dem for farveenergier, og det er den unikke kombination af IldRød, SolGul, SkovGrøn og HavBlå, som beskriver forskellig adfærd mennesker har og hvorfor.

Insights Discovery er udgangspunktet for vores rejse mod større selvindsigt. Det er et psykometrisk værktøj, der er baseret på Carl Jungs psykologi, og som er udviklet til at hjælpe mennesker med at forstå sig selv, forstå andre og få mest muligt ud af de relationer, der har betydning for dem på arbejdspladsen.

Hvem henvender det sig til?

Selvindsigt er en afgørende forudsætning for alle individers succes, og det er præcis det, Insights Discovery bidrager med. Når man opnår en bedre forståelse af sig selv og andre, baner det vejen for, at arbejdsrelationer kan fremme virksomhedens succes frem for at stå i vejen for den.

Insights Discovery er for alle, der:

  • * har brug for at forstå virkningen af deres personlige stil
  • * ønsker at opbygge effektive relationer til deres kolleger
  • * ønsker at opnå succes gennem opbygning af stærke partnerskaber
  • * stræber efter at forbedre kommunikationen og mindske antallet af konflikter

 

 

 

11
11

Personprofilerne

Alle deltagere på en Insights workshop får en unik og dybdegående Insights Discovery Personprofil. Profilerne fungerer som et springbræt når vi arbejder med personlig indsigt. Vi kan tage fat på emner som effektiv kommunikation, samarbejde, ledelsesstil og udvikling af et miljø der inspirerer folk til at yde deres absolut bedste.

Profilerne kan også bruges ved individuelle coaching forløb.

Insights workshops

På en Insights workshop gennemgås teorien bag værktøjet på en let forståelig måde. Herefter arbejder vi med de individuelle profiler samt teamets profilsammensætning.

Ved en workshop opnås:

  • * Øget selvindsigt og forståelse for andre
  • * Et fælles sprog til at tale om samarbejde og udvikling
  • * Forbedret kommunikation og samarbejde i gruppen
  • * Øvelser hvor den nye viden bruges konkret og hermed relateres til hverdagen på arbejdspladsen
  • * Input til handleplaner og videre forankring af det lærte

Den første workshop hvor i arbejder med Insights kalder vi “Rejsen begynder” og den tager ca 5-6 timer.

11